15 Temmuz Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu

03563312012
Yıldıztepe Kasabası ZileTOKAT
Vizyon
Yıldıztepe İlköğretim Okulu’ nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile faaliyette bulunduğumuz süre boyunca; - Modern bir eğitim anlayışıyla, topluma her açıdan uyum sağlayan ve gerektiğinde toplumu yönlendiren bireyler yetiştiren, - Ülkemizin en iyi okullarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, - Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Okulumuzu çevresine hizmet veren bir eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirmektir.
Misyon
Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve katılımcı, demokratik bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
2015-2016 öğretim yılı 8/B sınıfı öğrencimiz Havva BUYRUK 2016-2017 6/B sınıfı öğrencimiz Mustafa ÇAĞLAR Bursluluk sınavını kazandı. TEOG SINAVINDA 2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEMİNDE 2.DÖNEMİNDE 8.SINIFLARIMIZ İLÇE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU. YİNE TEOG SINAVINDA 8.SINIFIMIZ 2016-2017 ÖĞRETİM YILINDA 1.DÖNEMDE İLÇE DÖRDÜNCÜSÜ 2.DÖNEMDE İLÇE İKİNCİSİ OLDU.
Derslik :10<
Öğretim Şekli :İlk-OrtaOkul
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Yıldıztepe Köyü Zile İlçesine 16 km uzaklıktadır.
Yıldıztepe köyü Zile
16 km.