15 Temmuz Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu

Vizyon: Yıldıztepe İlköğretim Okulu’ nu okul paydaşlarımızın (yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, mezunlarımız ve velilerimizin) güç birliği ile faaliyette bulunduğumuz süre boyunca; - Modern bir eğitim anlayışıyla, topluma her açıdan uyum sağlayan ve gerektiğinde toplumu yönlendiren bireyler yetiştiren, - Ülkemizin en iyi okullarına her yıl artan sayıyla öğrenci yerleştiren, - Sosyal ve kültürel etkinliklerle adından söz ettiren, Okulumuzu çevresine hizmet veren bir eğitim, bilim ve kültür merkezi haline getirmektir.

Misyon: Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getirmiş, çağdaş, demokratik lider özelliklerine sahip, okuduğu okula bağlılık duygusu gelişmiş ve katılımcı, demokratik bireyler yetiştirmektir. Bu çerçeveden hareketle biz, öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak; onların bilgili, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine zemin hazırlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.

Başarılar: 2015-2016 öğretim yılı 8/B sınıfı öğrencimiz Havva BUYRUK 2016-2017 6/B sınıfı öğrencimiz Mustafa ÇAĞLAR Bursluluk sınavını kazandı. TEOG SINAVINDA 2015-2016 ÖĞRETİM YILI 1.DÖNEMİNDE 2.DÖNEMİNDE 8.SINIFLARIMIZ İLÇE DÖRDÜNCÜSÜ OLDU. YİNE TEOG SINAVINDA 8.SINIFIMIZ 2016-2017 ÖĞRETİM YILINDA 1.DÖNEMDE İLÇE DÖRDÜNCÜSÜ 2.DÖNEMDE İLÇE İKİNCİSİ OLDU.

Saatler: 08:50-15:20
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03563312012

Belgegeçer - (356) 331 2012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://zileyildiztepe.meb.k12.tr

Adres - Yıldıztepe Kasabası ZileTOKAT

Yerleşim Yeri - Yıldıztepe köyü Zile

Adres - Yıldıztepe Kasabası ZileTOKAT

Ulaşım Yıldıztepe Köyü Zile İlçesine 20 km uzaklıktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 20 km.