TOKAT / ZİLE - 15 Temmuz Şehit Hüseyin Kısa Ortaokulu

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale zaferini kutlama programı yapıldı.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Tuğba Kalem ,Sosyal Bilgiler öğretmeni Zeynep Benli’ye ve programda görev alan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Matemarik Öğretmenimiz L.Beyza MERTSÖZün  düzenledği etkinlikte öğretmen ve öğrencilerimiz Pİ sayısı ve Matematik hakkında ilginç bilgiler edindi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

İklim çocukları şarkısını dinledik ve birlikte söyledik.

May

Söz konusu hava olurda bizler Rüzgar Gülü yapmaz mıyız...

May

Su ayak izimizi öğrendikten sonra oyunlarımızla pekiştirdik.

May

Ekolojik ayak izlerimizi nasıl azaltabiliriz adlı etkinliğimizi yaptık. Bütün öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Tema Vakfı ile düzenlediğimiz webinar sonrası Limon vb. Meyve ve sebzelerimizi diktik.

May

Tema Vakfı Çevre Bilimcisi sayın Pınar ÖNUÇAK ile Ekolojik Ayak İzi webinarımızı  yaptık.

May

Güvenli İnternet günümüzü kutlayarak öğrencilerimizle beraber bilinçlendik.

May

Konumuzla alakalı  yazarımız ile kitap - yazar buluşmamızı gerçekleştirdik.

May

Ekolojik Ayak İzi iz konusunda bizleri bilgilendirmek adına Zile Belediyesi Çevre mühendisi Ayşegül Polattimur hanımefendiyi konuk etmekten mutluluk duyarız.

May

Afiş ve Logo seçimi için kendi tasarımlarımızı yaptık.

Physical or Virtual Exhibitions

Our virtual exhibition that we have prepared with web 2.0 tools as a brief summary of our works we have done.