Ara

Her ay okulumuzda En çok kitap okuyan  öğrencimizi KİTAP KURDU seçiyoruz. Seçilen öğrencimizi kutluyor, Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Her ay okulumuzda örnek davranış gösteren öğrencimizi AYIN ÖĞRENCİSİ seçiyoruz. Seçilen öğrencimizi kutluyor, Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Okul Müdürümüz Said KALPAK Okulumuzda görevine 22/09/2014 tarihinde başlamıştır. Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Ara

Okulumuz kros yarışmasında takım halinde İlçe birincisi ferdi olarak okulumuz öğrencisi Ahmet DEĞİRMENCİ İlçe ikincisi olmuştur. Çocuklarımızı ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Serap DEMİRLİ yi canı gönülden kutluyoruz.

Kas

Öğrenci ve Velilerimizin okumasını önemle tavsiye ederiz.

Kas

Cumhuryetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk´ün ölümünün 76.yıldönümünde saygıyla andık. Ruhu şaad olsun.

Kas

Rehber öğretmen Cemil GENÇ tarafından Okulumuzda teog sınavı için velilere bilgilendirme semineri verildi.

Kas

Teog sınavlarına hazırlık amacıyla öğrencilerimize haftada deneme sınavı yapıyoruz.

Kas

Okulumuzda demokrasi bilincini geliştirme adına Okul öğrenci başkanını seçimi için sandık kuruldu. Öğrencilerimiz oylarını kullandılar. Seçimini yaptılar.

Kas

En iyi yönetim şeklimiz, ´Halkın kendi kendisini yönetmesi´ anlamına gelen Cumhriyetimizin ilanının 91.yılını çoşkuyla neşeyle kutladık. Ne mutlu bizlere...