Ekm

Emeği geçen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuzda 15 Temmuzu anımsatacak etkinlik köşeleri oluşturuldu.

Ekm

Okulumuzca 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan kahramanımız Hüseyin KISA nın ailesini ziyaret ettik. Şehidimize Allah´tan rahmet ailesine baş sağlığı diliyoruz.

Ekm

Okulum Iuza 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde darbeci askerlwer tarafından şehit edilen kahramanımız Hüseyin KISA nın adı erilmiştir. Okulumuz adı 15 Temmuz Şehit Hüseyin Kısa ilkokulu Ortaokulu olarak değiştirilmiştir. Şehidimize Allah´tan rahmet diliyoruz.

Haz

Öğrencilerimiz karnelerini aldılar. Yaz tatiline girdik. Başarılı öğrencilerimizi kutluyruz.

Haz

Okulumuzca Belkaya köyüne veli ziyareti gerçekleştirdik Seneye okulumuza gelecek öğrencileri ve velilerini ziyaret ettik Emeği geçenlere teşekkür ederiz

Haz

Okulumuzca bu yıl ilk defa gerçekletirdiimiz Tübitak 4006 Bilim Fuarında bizleri yanlız bırakmayan amirlerime misafirlerimize teşekkür ederiz

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk´ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çoşkuyla kutlandı.

May

Okulumuzda yaılan veleybol turnuvasında Öretmenimiz Baki İNCE nin takımı şampiyon oldu Kutluyoruz.

May

Takımlarımıza başarılar diliyoruz. Birnci olan takımız ödüllendirilecektir.

Öğrenclerimizi kutluyoruz.

May

Öğrencilerimizi kutluyoruz. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Emeği geçenlere teşeşekkürler...

May

Okulumuzda kutlu doğum etkinlikleri yapıldı. Peygamber Efendimize Salatu Selam olsun.

İlkokulumuzda başarı gösteren öğrencilerimizi ödüllendirdik.