Said KALPAK - Okul Müdürü

1971 yılında Tokat Turhal İlçesi Çivril köyünde doğdu. İlköğrenimini Turhal Cengiz Topel İlkokulu nda Ortaöğrenimini Turhal Lisesi Orta kısmında Lise öğ  renimini ise Turhal Endüstri Meslek Lisesi nde tamamladı. On dokuz Mayıs Üniversitesi Samsun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldud. Sınıf öğretmeni  olarak Dıyarbakır Dicle İlçesi Kocaalan Köyü İlkokulunda greve başladı Bu okulda iki yıl çalıştıktan sonra Zile Karşıpınar İlköğretim Okuluna tayin istedi Bu okuldada Kasım 2004 yılına kadar çalıştı.Bu okulda ise 19 Kasım 2004 den beri görev yapmaktadır. 22/09/2014 tarihinde Karakuzu Ortaokulu ndan ayrıldı.22/09/2014 tarihinde Zile Yıldıztepe ilkokul ve ortaokuluna okul müdürü olarak tayin oldu.Halen burada görev yapmaktadır.