Öğrencilerimizle Sinema izliyoruz

Ara

Okulumuzda Yerli Malı Haftası kapsamında etkinlik düzenlenmiştir. Emeği geçen vel,lerimiz öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok ediyoruz. Emeklerine sağlık.

Ruhu şad qlsun.

Ara

Proğramı organizizasyonunda emeği geçen öğretmenlerimiz başta olmaküzere öğretmenlerimin öğrencilerimin öğretmenler günü kutlu olsun. Emeklerine sağlık.

Ara

Öğretmenler günümüzü çoşkuyla neşeyle ep birliktve kutladık.

Kas

Okulumuza Zile Toplum Sağlığı tarafından Diş macunu ve fırçası dağtıldı.

Kas

Okulumuzda görevli Rehber öğretmen Gökhan AVCI tarafından öğrencilerimizi derslere okula motve edici çalışmalar yaptı. Kendisine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzda okuma etkinlikleri devam ediyor..

Atatürk´ü Anma Programı

Zile Toplum Sağlığı diş sağlığı için diş fırçası dağılımı

Kas

Okulumuz öğrencilerine ağız ve diş sağlığı, keneden korunma yolları, sağlıklı yaşam vb. konularında seminer verildi. Seminer vren Zile Toplum Sağlığı çalışanlarına teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyet Bayramımızı çoşkuyla neşeyle kutladık.

Kas

Okulumuz tarafından 15 Temmuz Şehidimiz Hüseyin Kısayı ziyaret ettik. Ziyaretimize Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz İdris SALATAN fETHİ sayış okulumuz öğretmen ve öğrencilerimiz katıldılar. Şehidimize Allahtan rahmet diliyoruz.